Oferte

header

Casa Cernica te asteapta cu o varietate de pachete promotionale in 2015!

Avand la dispozitie „10 000 metri patrati de verde exclusiv”, astfel combinand frumusetea pura a naturii cu un interior ce emana stil si eleganta, locatia poate gazdui diverse tipuri de evenimente. Casa Cernica organizeaza de la clasicele petreceri organizate cu prilejul unei nunti, a unui botez sau a unei zile de nastere, pana la petreceri corporate, team-building-uri, lansari de produse si conferinte.

PACHETE PENTRU NUNTI 2015

Ofertele pentru nunti incep de la numai 65€, iar meniurile pot fi adaptate in funcție de preferintele dumneavoastră. Pachetele Premium, Casa Cernica si Deluxe sunt ALL INCLUSIVE, iar prețurile pentru acestea va pot fi oferite in urma unei cereri pe adresele si numerele noastre de contact.

PACHET BOTEZ

Oferta pentru botez, sub prețul de 60 € este all-inclusive!
Astfel, aveți parte de toate serviciile (oferta meniu, aranjamente mese si scaune, aranjamente florale, jocuri de lumini) intr-o locatie verde exclusiv, la cel mai avantajos raport preț-calitate.
Meniul poate fi adaptat in funcție de preferintele dumneavoastră.

Pachet Botez

PACHET CORPORATE

Oferta corporate de numai 30€ oferă o gama larga de produse culinare, proaspete, servite la bufetul rece si cald si ideale pentru mese rotunde, team-building-uri si alte evenimente corporate.

Pachet Corporate

Nu ati gasit oferta potrivita? va invitam sa folositi serviciul online de cerere oferta personalizata, vom raspunde prin email sau telefon in cel mai scurt timp.

modal-close

Cerere de oferta

Locatie nunti Casa Cernica
Locatie botez Casa Cernica
Locatie evenimente Casa Cernica