Cortul de Lux / Grande

header

Cu o capacitate de 400 de persoane, Cortul de lux Grande are ca atuu principal stilul cameleonic, la fiecare eveniment transformandu-se in functie de “povestea” fiecarui client. Albul, ce emana puritate, se combina perfect cu exteriorul verde si aranjamentele florale, dand senzatia de un spatiu in comuniune cu natura. In functie de luminile ambientale si jocul de culori, sirul povestii continua conform dorintelor clientilor.

Spre deosebire de un spatiu inchis, aceasta integrare a cortului festiv in “verdele exclusiv” al Casei Cernica, le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la masele de cocktail si sa se bucure de priveliste.

De asemenea, interiorul corturilor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de “personalized corners”– astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner …iar ideile pot continua.